Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 7-8 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen 'Kış' temalı ‘Winter Fashion Show’ etkinliğine katıldılar.
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 7-8 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen 'Kış' temalı ‘Winter Fashion Show’ etkinliğine katıldılar. Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 7-8 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen 'Kış' temalı ‘Winter Fashion Show’ etkinliğine katıldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri Oxford yayınevinin düzenlemiş olduğu 'Kış' temalı ‘Winter Fashion Show’ etkinliğine büyük ilgi gösterdiler.Öğrenciler seviyelerine göre dünya edebiyatından seçmeler tadında bir kitap şöleni yaşadılar. Öğrenciler sevdikleri ve ilgi duydukları birçok yazarın eserlerine kavuştu ve onları okuma fırsatı yakaladılar.

Öğrencinin aktif rol aldığı, yaparak-yaşayarak öğrendiği ve sınıf dışında da öğrendiklerini kullanabilecekleri alanlar yaratan bir dil eğitimini benimseyen Okyanus Kolejleri olarak her yıl English Street adı altında etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerin İngilizce kitap okuma alışkanlıklarını daha da arttırmayı hedefleyen, dünya edebiyatından birçok yazarın eserini okuma fırsatı bulmasını sağlayan, edebi bilgilerini arttırmayı amaçlayan etkinliklerdir.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
DUYGU ORUÇ
Tarih
:
16 Şubat 2019, Cumartesi 14:53
Okunma
:
721 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları