Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji ortaokul 5.sınıf öğrencileri bu hafta ‘Moda Tasarımı’ gezisindeydi..
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul 5.sınıf öğrencileri bu hafta ‘Moda Tasarımı’ gezisindeydi.. Avcılar Okyanus Koleji ortaokul 5.sınıf öğrencileri bu hafta  ‘Moda Tasarımı’ gezisindeydi..
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün ‘ proje kapsamında bu hafta moda tasarımı mesleğini tanıdılar.

Ortaokul öğrencileri gelecekte hayal etikleri meslekleri tanımaya ve deneyimlemeye devam ediyor. Bu hafta moda tasarımı olmak isteyen öğrenciler rehber öğretmenleri Gökçe Dişbudak ile beraber, Avcılar’da bulunan Melike’nin Diktikleri tasarım atölyesine ziyarete gittiler. Atölyeyi gezen öğrencilerimiz kumaş çeşitleri,dikim için gerekli materyaller hakkında bilgi sahibi oldular. Moda tasarımcısı olmak isteyen öğrencilerimiz , moda tasarımcısı olmak için neler yapmaları gerektiklerini,çalışma koşullarını ve akıllarındaki soruların cevaplarını öğrenmiş oldular.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gökçe DİŞBUDAK
Tarih
:
05 Mart 2019, Salı 15:19
Okunma
:
811 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları