Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘READING….’ temalı Language Day (Dil Günü) etkinliğini gerçekleştirdi.
Avcılar Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘READING….’ temalı Language Day (Dil Günü) etkinliğini gerçekleştirdi. Avcılar Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘READING….’ temalı Language Day (Dil Günü) etkinliğini gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘READING IS …..’ temalı Language Day (Dil Günü) etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrenciler hem çok eğlendi hem de sahneye çıkarak İngilizce konuşmanın getirdiği özgüveni yaşadılar.

Öğrencinin aktif rol aldığı, yaparak-yaşayarak öğrendiği ve sınıf dışında da öğrendiklerini kullanabilecekleri alanlar yaratan bir dil eğitimini benimseyen Okyanus Kolejleri olarak her yıl Language Day adı altında etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerin kendini ifade edebilmesini, günlük hayatına İngilizceyi yansıtabilmesini ve kelime hazinesini genişletebilmesini amaçlayan Language Day etkinlikleri öğrencilerin oldukça keyif aldığı ve İngilizceyi yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini kolaylaştıran etkinliklerdir.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul İngilizce zümresinin hazırladığı ‘okumak ve okuduklarını anlatmak’ etkinliğinde öğrencilerimiz okudukları karakterlere bürünerek hikayelerini arkadaşlarıyla paylaştılar.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Duygu ORUÇ
Tarih
:
29 Kasım 2018, Perşembe 14:28
Okunma
:
761 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları