Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | ‘Dream Destination’ temalı English Street
‘Dream Destination’ temalı English Street ‘Dream Destination’ temalı English Street
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Dream Destination’ temalı English Street etkinliği gerçekleştirildi.

Avcılar Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Dream Destination’ temalı English Street etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler hayallerindeki seyahati bütün ayrıntılarıyla anlattıkları ve neden o tatili seçtiği ile ilgili sunumlar yaptılar. Bir yandan eğlenirken bir yandan da sahneye çıkarak İngilizce konuşmanın getirdiği özgüveni yaşadılar.

 

Öğrencinin aktif rol aldığı, yaparak-yaşayarak öğrendiği ve sınıf dışında da öğrendiklerini kullanabilecekleri alanlar yaratan bir dil eğitimini benimseyen Okyanus Kolejleri her yıl English Street adı altında etkinlikler düzenlemektedir. Öğrencilerin kendini ifade edebilmesini, günlük hayatına İngilizceyi yansıtabilmesini ve kelime hazinesini genişletebilmesini amaçlayan English Street etkinlikleri öğrencilerin oldukça keyif aldığı ve İngilizceyi yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini kolaylaştıran etkinliklerdir.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur KÜÇÜKALTUN
Tarih
:
09 Nisan 2018, Pazartesi 10:34
Okunma
:
753 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları