Avcılar Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Avcılar Bulutlar Grubu Öğrencileri Ailemle Okulumdayım Etkinliğinde
Avcılar Bulutlar Grubu Öğrencileri Ailemle Okulumdayım Etkinliğinde Avcılar Bulutlar Grubu Öğrencileri Ailemle Okulumdayım Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bulutlar Grubu öğrencileri 21.12.2019 Cumartesi günü, “Ailemle Okulumdayım“ etkinliği için sınıflarında yerlerini aldılar.

Öğrencilerimiz ve Velilerimiz ilk olarak, güne selamlaşma ve çember zamanıyla başladılar.     ( duygular, sorumluluklarımız, ritmik sayma, onar ,onar sayma, 100. Güne 100 kelime öğrenme vb) Günlük rutinler yapıldıktan sonra öğretmen tarafından “Pezzettino” hikayesi okundu. Hikâyenin sonunda dağıtılan parçacıklardan istedikleri ürünleri oluşturmaları istendi. Ürünlerinin özelliklerinden bahseden bulutlar grubu öğrencileri ve velileri, öğlen yemeği için okulumuzun yemekhanesine geçti. Yemek sonrası, İngilizce etkinliğine katılım sağlandı. Sonrasında okulumuzun oyun salonunda “Orff” çalışmaları tüm öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. FasTracKids dersi “Matematik” konusu, işlendi. Etkinlik sonunda sayı kadar boncuk dizme etkinliği yapılarak çalışmalar keyifle tamamlandı. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Fatma Kıroğlu
Editör
:
Fatma Kıroğlu
Fotoğraf
:
Fatma Kıroğlu
Tarih
:
02 Ocak 2020, Perşembe 09:55
Okunma
:
614 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları