Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sevgi Dolu Sıcacık Bir Kutlama
Sevgi Dolu Sıcacık Bir Kutlama Sevgi Dolu Sıcacık Bir Kutlama
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencilerinden Unutulmayacak Bir Anneler Günü Programı.

15 Mayıs günü 1.sınıfların hazırladığı etkinliklerin ilk bölümü, okul müdürümüz Derya Akgüç Cin’in yaptığı duygusal konuşma ile başladı. Konferans salonunda öğrencilerimizin büyük emek ve çabaları ile hazırladıkları dans ve tiyatro gösterileri büyük beğeni kazandı.

Etkinliğin ikinci bölümüne geçmeden, velilerimizi birbirlerini daha yakından tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlamak için düzenlediğimiz kokteylde sohbetler edildi.

İkinci bölümde anneler Okyanus Park'a davet edildi. Parka geldiklerinde öğrencilerden oluşan koridordan, çiçekler eşliğinde geçen anneler öğrencilerin en içten duyguları ile kendilerine yazılan mektuplara ulaştılar. Mektupları okuyan anneler, çocuklarına sarılarak anne sıcaklığını bir kez daha onlara tattırdılar. Günün anısına hazırlanan magnetleri alan anneleri minik eller “Benimle yarışmaya katılır mısın?” diyerek yarışma alanına götürdü. Yarışmalar çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli geçti.

Okuldan ayrılırken herkesin yüzünde mutluluk ve güzel bir gülümseme, dillerinde ise muhteşem bir gösteriydi sözcükleri kaldı.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Uğur Rahma
Tarih
:
20 Mayıs 2016, Cuma 12:15
Okunma
:
1.885 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları