Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri, Güçlü Kadrosuyla Akademik Hazırlıklarına Devam Ediyor
Okyanus Kolejleri, Güçlü Kadrosuyla Akademik Hazırlıklarına Devam Ediyor Okyanus Kolejleri, Güçlü Kadrosuyla Akademik Hazırlıklarına Devam Ediyor
  • Paylaş
Kariyer ve yetenek kavramlarını bütünsel bir yaklaşımla ele alıp öğrencilerini başarılı bir gelecek için yetiştiren Okyanus Kolejleri, lise kademesi öğretmenleri ve eğitim uzmanları Beylikdüzü Kampüsü'nde bir araya geldi.

Okyanus Kolejleri, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı hazırlık çalışmalarına Haziran ayında başlanılmıştı ve öğretmenlerin tatil dönemi ardından 7 Ağustos'tan itibaren çalışmalara kaldığı yerden devam ediliyor. 250 öğretmenin bulunduğu konferans salonunda, Beylikdüzü Okul Müdürü Seval Yüksel'in açılış konuşmasıyla Ağustos zümre çalışmaları başladı. Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Tatvan kampüsleriyle eş güdümlü, ortak çalışma planı uygulanıyor.

Mesleki Gelişim Eğitimleri'nin ilki Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman'nın sunduğu; kurum öyküsü, Okyanus değerleri, Okyanus Kolejleri'nin alanındaki üstünlüğünü kalıcı kılan özellikler, ürettiği hizmetler ve bunu sağlayan dinamikler konularıı ele aldığı oturum oldu.

Okyanus Kolejleri Liseler Ana Bölüm Başkanı Ömer Açıkyürek, Okyanus Kolejleri'nin, Kariyer Odaklı Yetenek Merkezli Eğitim Sistemi ve sistemin bileşenlerini anlatan sunumunu yaptı. Öğrenim - öğretim performası izleme aracı olan Frekans Uygulamasını da yine Açıkyürek tanıttı.

Ölçme Değerlendirme Bölüm Başkanı Fusün Gencer, tüm lise öğrencilerini kapsayan, öğrenci başarısını, gelişimini izleyen, raporlayan, spesifik, kişiye özel geri bildirimler üreten, öğretim süreçleriyle entegre olan Pusulam Uygulamasının kullanımını ve yeniliklerini aktardı.

Mesleki Gelişim Eğitimleri çerçevesinde Sınıf Koçluğu konusunu Psk. Dan. ve Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik sundu.

Branş bölüm başkanlarının liderliğinde, yeni öğretim yılı  akademik hazırlıkları Kurban Bayramı'na kadar devam edecek.


Haber
:
Bora Serhat Çelik
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
22 Ağustos 2017, Salı 11:18
Okunma
:
12.498 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları