Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus Koleji' nde 11. Sınıf Öğrencileri İçin Öğrenme Stilleri ve YKS Semineri Verildi.
Avcılar Okyanus Koleji' nde 11. Sınıf Öğrencileri İçin Öğrenme Stilleri ve YKS Semineri Verildi. Avcılar Okyanus Koleji' nde 11. Sınıf Öğrencileri İçin Öğrenme Stilleri ve YKS Semineri Verildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji' nde 11. Sınıf Öğrencileri İçin Öğrenme Stilleri ve YKS Semineri Verildi. Öğrenmeyi öğrenme aşamasında öğrencilerin göz önünde bulundurması gereken konulardan biri de kendilerini tanıyıp, hangi öğrenme stiline yatkın olduklarını keşfetmektir. Hemen ardından YKS ve sınav hakkında bilinmesi gerekenlerin incelendiği YKS semineri verildi. Seminerler Rehber Öğretmenimiz Feyza Ceylan tarafından verildi.

Avcılar Okyanus Koleji' nde 11. Sınıf Öğrencileri için Öğrenme Stilleri ve YKS Semineri verildi. Öğrenmeyi öğrenme aşamasında öğrencilerin göz önünde bulundurması gereken konulardan biri de kendilerini tanıyıp, hangi öğrenme stiline yatkın olduklarını keşfetmektir. Hemen ardından YKS ve sınav hakkında bilinmesi gerekenlerin incelendiği YKS semineri verildi. Seminerler Rehber Öğretmenimiz Feyza Ceylan tarafından verildi.


Haber
:
Hikmet Burak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ali Kaan Diren
Tarih
:
13 Şubat 2019, Çarşamba 09:22
Okunma
:
1.053 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları