Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Öğrencilerimiz Okul Temsilcilerini Seçti
Öğrencilerimiz Okul Temsilcilerini Seçti Öğrencilerimiz Okul Temsilcilerini Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul Öğrencileri okul temsilcilerini seçti.

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, , hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılmasını amaçlayan"Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi"projesi, Ataşehir Okyanus Kolejinde Rehberlik servisinden Hüseyin Fırat ve Begüm Boztepe Bayrakdar desteğiyle  başarıyla uygulandı.

      5.6.7.8. sınıf öğrencileri arasından seçilen sınıf temsilcileri,okul temsilcisi olmak için 02.10.2017 tarihinde gerek sınıfları dolaşarak, gerek hazırladıkları broşürleri, afişleri dağıtarak,  gerekse okulun konferans salonun da kendilerini tanıtarak vaatlerini seçmenleriyle paylaşarak propaganda sürecine verimli bir şekilde devam etmişlerdir.

      Gerçeğini aratmayan seçim çalışmaları yapan okul temsilcisi adayları; 5/A Timur Altuğ Öz, 5/B  Işıl Demirci, 5/C Tarik Özdemir, 6/A Zeynep Sığırcı, 6/B Eren Savaş, 6/c Mina Akagündüz 7/A Osman Berk Sert , 7/B Ömer Karataş, 8/A Işık Ünlü  8/B Ali Behçet Ekmekçi okul meclisi temsilcisi olmak için son güne kadar çalışmalarına devam etmişlerdir.

       Seçim günü olan 06.10.2017  tarihinde oy verme süreci sonuçlandığında, adaylar arasından 8/A Işık Ünlü  okul meclisi temsilcisi olarak seçim yarışını kazanmıştır.


Haber
:
Reyhan Yılmaz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Reyhan Yilmaz
Tarih
:
07 Ekim 2017, Cumartesi 13:16
Okunma
:
1.345 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları