Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Okyanus Kolejinde Bilişim Haftası Kutlamaları Başladı.
Ataşehir Okyanus Kolejinde Bilişim Haftası Kutlamaları Başladı. Ataşehir Okyanus Kolejinde Bilişim Haftası Kutlamaları Başladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Kolejinde Bilişim Haftası Kutlamaları Başladı.

Bilişim bilgilerin dönüştürme  süreci olarak ifade edebilir. Günümüz dünya düzeninde bilişim günden güne değer kazanmaktadır. Bununla birlikte tüm ülkeler bilişim alanında büyük yatırımlar yapmaktadır. Çünkü artık dünyadaki güç dengesi sadece tek bir alanla sağlanmamaktadır.
Günümüzde Bilişim Teknolojilerini etkin bir şekilde kullanan toplumlar bir adım ileri gitmeye aday toplumlardır. Bunun tam tersi bilişim teknolojilerini kullanmayan, kendi teknolojilerini üretemeyen toplumlar geride kalmaktadır. İnsanlar bilişim sistemleri için vazgeçilmez bir kaynaktır. Bilgiyi işleme sürecinde bilişim sistemi yönetenler insanlardır. Bütün bu bilgilerin ışığında Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul ve Ortaokul kademesi öğrencilerini bilgilendirmek ve bilişim konusunda gerekli bilincin oluşumu için 03.05.2018 tarihinde çeşitli etkinliklerle öğrencilere farkındalık kazandırma amaç edinildi. 

 


Haber
:
Reyhan Yılmaz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Özlem Yamak
Tarih
:
08 Mayıs 2018, Salı 21:12
Okunma
:
699 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları