Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri 29 Nisan-02 Mayıs 2019 tarihlerinde Karadeniz Batum Kültür gezisine çıktılar.
Ataşehir Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri 29 Nisan-02 Mayıs 2019 tarihlerinde Karadeniz Batum Kültür gezisine çıktılar. Ataşehir Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri 29 Nisan-02 Mayıs 2019 tarihlerinde Karadeniz Batum Kültür gezisine çıktılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri 29 Nisan-02 Mayıs 2019 tarihlerinde Karadeniz Batum Kültür gezisine çıktılar.

Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından düzenlenen gezide öğrenciler Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Bilgenur Kılıç ile birlikte Trabzon, Rize,Artvin ve Batum şehirlerini gezdiler. Şehirlerin tarihi ve doğal güzelliklerine şahit olan öğrencilerimiz; Ayder yaylasını, Çamlıhemşini, Zilkaleyi, Ayasofya müzesini, Atatürk köşkünü ve yöresel ürünlerin satıldığı tarihi çarşıları gezerek geçmişe dair bilgileri yaşayarak öğrendiler. Karadeniz gezisi aynı zamanda öğrencilerin geleneksel mimariyi, yerel kültürü ve yöresel lezzetleri tanıma imkânı bulduğu, işbirliği ile öğrenme tecrübesinin kazanıldığı bir gezi oldu.

 


Haber
:
Erdinç Bahadır
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Bilgenur KILIÇ
Tarih
:
06 Mayıs 2019, Pazartesi 12:14
Okunma
:
771 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları