Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Kampüsü 'Geri Dönüşümle Bir Ağaç Daha Kurtar' Projesini Başlattı
Ataşehir Kampüsü 'Geri Dönüşümle Bir Ağaç Daha Kurtar' Projesini Başlattı Ataşehir Kampüsü 'Geri Dönüşümle Bir Ağaç Daha Kurtar' Projesini Başlattı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Geri Dönüşümle Bir Ağaç Daha Kurtar

Kaynakların sınırsız değil sınırlı olduğunu bilerek, ekonomiye katkı sağlamak, çevrenin kirlenmemesine destek vermek ve özellikle de doğanın korunmasına imkan sunmak gibi işlevleri içinde barındıran geri dönüşümün, öğrenciler arasında tanınmasını, yaşam alanlarına girmesini ve  bu konuda duyarlılığın artmasını hedefleyen ‘’Geri Dönüşümle Bir Ağaç Daha Kurtar ‘’adıyla Ataşehir Okyanus Koleji bir proje başlatmışlardır.

Proje kapsamında Ortaokul kademesi Rehberlik servisinden Hüseyin FIRAT ve Begüm BAYRAKDAR röncülüğünde, ilkokul- ortaokul ve lise kademesi öğrencileri ve velileri, kullanılmaz durumdaki kitapları, defterleri, gazeteleri,vb. geri dönüşüme göndermek istediklerini 23.05.2017 -  29.05.2017 tarihleri arasında Ataşehir Okyanus Kolejine teslim etmeye başlamışlardır.

Ataşehir Belediyesiyle ortak yürütülen projeyle de, öğrencilerde doğayı koruma, yardımlaşma ve işbirliği bilincinin oluşması da hedeflenmektedir.


Haber
:
İsmail Aykılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hüseyin FIRAT
Tarih
:
27 Mayıs 2017, Cumartesi 11:39
Okunma
:
1.086 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları