Ataşehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Ataşehir Okul Öncesi Bulutlar Grubu Fun with English Dersinde
Ataşehir Okul Öncesi Bulutlar Grubu Fun with English Dersinde Ataşehir Okul Öncesi Bulutlar Grubu Fun with English Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bulutlar Grubu "Jobs" konusunu öğreniyor.

Ataşehir Okul Öncesi Bulutlar Grubu Fun with English Dersinde "Jobs" konusunu öğreniyor. 12 Şubat Çarşamba günü Miss İdil eşliğinde ilk önce flashcardlar ile birlikte meslekleri tanıdılar ve İngilizce karşılıklarını öğrendiler. Her bir mesleğin görseli için "Who is she? Who is he?" ( O kimdir?) Sorularını öğrendiler ve "He is a doctor. He is a pilot. He is a farmer. She is a teacher..." cevaplar verdiler. Derse "Cups Tower" oyun etkinliği ile devam ettiler. Her bir öğrenci sırayla bir story card (hikaye kartı) seçti ve "I want to be a policeman. I want to be a firefighter..." (polis olmak istiyorum. İtfaiyeci olmak istiyorum) doğru söyledikten sonra plastik bardakların arasına koyarak kule yaptılar.
Bu ders ve etkinlik sayesinde, öğrencilerin bilişsel anlamda İngilizce dinleme ve konuşma (listening and speaking) alanlarına katkı sağlanmasının yanı sıra mesleklerle ilgili farkındalıkları arttı ve kelimelerin İngilizce karşılıklarını öğrendiler. Ayrıca psikomotor, dikkat ve denge kurma becerilerine de katkı sağlanmıştır. 


Haber
:
İdil Turna
Editör
:
Rumeysa Gizem Kasar
Fotoğraf
:
İdil Turna
Tarih
:
14 Şubat 2020, Cuma 14:19
Okunma
:
695 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları