Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'ta Kulüp ve Yetenek Dersleri
Okyanus'ta Kulüp ve Yetenek Dersleri Okyanus'ta Kulüp ve Yetenek Dersleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde öğrencilere bu yıl yapılacak olan kulüp dersleri hakkında bilgi verilirken; Ataşehir Okyanus Koleji'nde de yetenek dersleri tanıtıldı.

Okyanus Kolejleri'nde, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre çeşitli branşlara yönlendirmek ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kulüp ve yetenek derslerine yeni eğitim öğretim yılında da devam ediliyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 18 Eylül 2012 Salı ve 20 Eylül 2012 Perşembe günü yapılan tanıtımlarda, öğrencilere bu yıl yapılacak olan kulüp dersleri hakkında bilgi verildi.

Eskrim, Okçuluk, Aikido, Doğa Sporları, Klasik Otomobil, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Çince gibi branşları içeren kulüp dersleriyle İlkokul 2'nci Sınıf öğrencileri bu yıl ilk kez tanışacaklar. Tanıtımları ilgiyle izleyen öğrenciler, bu sene katılacakları kulüpler hakkında bilgi sahibi oldular.

Okyanus Kolejleri Ataşehir Kampüsü'nde de, 24 Eylül 2012 Pazartesi günü, öğrenciler öğretmenleri eşliğinde yetenek derslerini seçtiler.

Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte; Gitar, Piyano,  Vurmalı Çalgılar, Modern Dans, Tiyatro, Resim, Seramik, Satranç dersleri arasından bir tanesini seçen öğrenciler, yıl sonuna kadar bu alanlarda kendilerini geliştirip gösteri yapacaklar.

Yetenek dersi seçimi yapılırken, öğretmenleri eşliğinde müzik aletlerini kullanarak mini bir konser veren öğrenciler, eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Okyanus Kolejleri Avcılar ve Güneşli Kampüsleri'nde de, 25 Eylül 2012 Salı ve 27 Eylül 2012 Perşembe günlerinde gerçekleştirilen tanıtımlarda, öğrenciler kulüp ve yetenek dersleri hakkında bilgilendirilerek ders seçimlerini yaptılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Eylül 2012, Çarşamba 15:43
Okunma
:
5.603 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları