Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Ataaşehir Kampüsü Öğrencileri Duygu Kontrollerini Öğrendiler
Ataaşehir Kampüsü Öğrencileri Duygu Kontrollerini Öğrendiler Ataaşehir Kampüsü Öğrencileri Duygu Kontrollerini Öğrendiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ocak ayı değerler eğitimi kapsamında Ataşehir Okyanus Koleji öğrencilerimiz ile birlikte “Duygularımla Baş Edebiliyorum” etkinliği yapıldı.

Ocak ayı değerler eğitimi kapsamında Ataşehir Okyanus Koleji öğrencilerimiz ile birlikte “Duygularımla Baş Edebiliyorum” etkinliği yapıldı.

Öğrencilerimizin olumlu ve olumsuz duygularını fark etmesi adına tüm kademelerde sınıf öğretmenleri eşliğinde duygu çalışması yapıldı. Sınıf öğretmenleri tarafından olumlu ve olumsuz duygular hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra öğrencilerimiz  kağıtlara kendi yaşadıkları olayları ve bu olayların onlarda yarattığı olumsuz duyguları yazdılar. Öğrenci isimleri belirtilmeden duygu kutusundan çekilen kağıtlarla diğer öğrenciler olumsuz duyguyu olumluya çevirmek adına fikirlerini paylaştılar. Böylelikle öğrencilerimiz hem kendi duygularını başkalarının bakış açısından değerlendirmeyi hem de alternatif çözümler üretebilmeyi öğrenmiş oldular.


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sınıf Öğretmenleri
Tarih
:
10 Şubat 2017, Cuma 15:42
Okunma
:
1.463 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları