Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | "Anne-Bebek Festivali"nde Okyanus Coşkusu
"Anne-Bebek Festivali"nde Okyanus Coşkusu "Anne-Bebek Festivali"nde Okyanus Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ümraniye Meydan AVM'de düzenlenen "Anne-Bebek Festivali"ne sponsor olan Okyanus Kolejleri, eğitim söyleşileriyle faydalı bir etkinliği imza attı.

Ataşehir ve Sancaktepe Kampüsleri'ni 2012-2013 Eğitim-Öğretim döneminde hizmete açmaya hazırlanan Okyanus Kolejleri, Ümraniye Meydan AVM'de gerçekleştirilen "Anne-Bebek Festivali"ne sponsor olarak, "Eğitim Kademeleri Söyleşileri" ile faydalı bir etkinliğe imza attı.

9 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 10.00-18.00 arasında gerçekleştirilen festival kapsamında saat 15.00-15.30 arasında "Farklı Orta Öğretim Modelleri" konulu söyleşi yapıldı.

Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Özgür Aker ile Avcılar Fen ve Proje Lisesi Müdür Yardımcısı Şentürk Uçak'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide eğitim modelleri ile ilgili bilgiler verildi.

Festival kapsamında 10 Haziran 2012 Pazar günü ise "Üstün Zekalılar ve Yeteneklilerin Eğitimi" ile ilgili söyleşi yapıldı.

Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlköğretim Müdür Yardımcısı Esin Güngör ile Bahçeşehir Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu Öğretmeni Hamit Bekçi, üstün zekalıların eğitimi konusunda bilgi verdiler.

Her iki seminer festivale katılanlar tarafından ilgi ile izlenirken, Okyanus Koleji standı da büyük ilgi gördü.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Haziran 2012, Pazartesi 15:32
Okunma
:
4.832 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları