Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Okyanus'ta İngilizce Yarışma Heyecanı
Okyanus'ta İngilizce Yarışma Heyecanı Okyanus'ta İngilizce Yarışma Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir, Beylikdüzü, Güneşli, Avcılar, Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri, "Guess What" Yarışması ile heyecanlı ve eğlenceli bir İngilizce etkinliği yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğrenciler İngilizce'yi eğlenerek öğreniyorlar...

Bahçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 18 Aralık 2012 Salı günü 9. Sınıflar arasında "Guess What" (Bil Bakalım Bu Ne?) Yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan 16 öğrenci 4'erli gruplar halinde yarıştı.

Kendilerine gösterilen resimlerin İngilizce karşılığını en kısa sürede bulmaya çalışan öğrenciler; hem İngilizce bilgilerini sınadılar, hem eğlendiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'ndeki yarışmayı Ozan Ayverdi, Utku Can Aktaş ve Yağmur Obuz'dan oluşan grup kazandı. Kazanan öğrenciler Okyanus Puanı ile ödüllendirildiler.

Güneşli Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri de 20 Aralık 2012 Perşembe günü "Guess What" Yarışması ile heyecanlı ve eğlenceli bir İngilizce etkinliği gerçekleştirdiler. Yarışmayı kazanan grup arkadaşları tarafından alkışlanarak tebrik edildi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de, 18 Aralık 2012 Salı günü İngilizce Zümresi'nin düzenlediği 9. Sınıflar Arası "Guess What" Yarışması'nda Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri birlikte yarıştılar.

4 kişilik karışık gruplar halinde yarışan öğrencilere parçalar halinde resimler gösterilerek bütününün ne olduğunu İngilizce olarak tahmin etmeleri istendi. Resimden parça açmak tahmin için gerekli; ancak puan almak için ise az sayıda parça açtırmak gerekiyordu.  Her grup kazanmak için üstün performans sergiledi. Böylelikle öğrenciler İngilizce kelime bilgilerini kullanma şansı yakalamış oldular.

Yarışmayı Avcılar Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinden Orhan İrfan Güroğlu, Cihan Mert Gündoğdu, İdil Solum ve Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinden Beyza Çiftlikçi'nin grubu kazandı.

Ataşehir Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri de, 28 Aralık 2012 Cuma günü "Guess What" Yarışması ile İngilizce bilgilerini sınadılar.

Resimlere bakarak kelimelerin İngilizce karşılığını ilk söyleyen öğrenciler yarışmanın galibi oldular. Oldukça eğlenceli geçen yarışma sonunda öğrenciler ne kadar çok kelime bildiklerinin görmenin sevincini yaşadılar.

 

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
20 Aralık 2012, Perşembe 11:24
Okunma
:
6.391 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları