Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Ataşehir Okyanus Kolejinde Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Ataşehir Okyanus Kolejinde Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Ataşehir Okyanus Kolejinde Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Ataşehir Okyanus Kolejinde Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

Tarihin dönüm noktalarından biri olan ve Atatürk’ün gençliğe armağanı olan bu önemli günü 19 Mayıs 1919’un 99. Yıl dönümünü Ataşehir Okyanus Koleji olarak büyük bir coşku ve heyecanla kutladık.

   Türk Dili ve Edebiyatı zümresinin hazırlamış olduğu tören,  18 Mayıs Cuma günü Özel Ataşehir Okyanus Koleji Konferans salonunda lise kademesi öğrenci ve idarecilerin katılımıyla gerçekleşti. Törende ilk olarak vatanımız için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile andık. Daha sonra öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları,  şiir dinletisi ve video gösterimi ile devam eden programımız 10. Yıl Marşımızın coşku ile okunmasından sonra son bulmuştur


Haber
:
Gizem BASANCI
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
İLAYDA VİDİNLİLER TUĞBA ARIKAYA
Tarih
:
29 Mayıs 2018, Salı 12:44
Okunma
:
1.616 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları