Antalya - Lara Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Lara Okyanus Koleji Almanca Zümresi Öğrencileri ile Birlikte Alman Gününü Kutluyor
Lara Okyanus Koleji Almanca Zümresi Öğrencileri ile Birlikte Alman Gününü Kutluyor Lara Okyanus Koleji Almanca Zümresi Öğrencileri ile Birlikte Alman Gününü Kutluyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Lara Okyanus Kolejinde 30 Aralık Pazartesi günü Almanca öğretmeni Gamze Kırıkoğlu öncülüğünde Alman günü etkinliği yapıldı.

Bir yabancı dil öğrenmek o ülkenin kültürünü tanımakla gerçekleşir. Kültürünü tanıdığımız ülkenin insanları ile daha sağlıklı iletişim kurabilir, farklı milletlerin bakış açısıyla görebiliriz. Bu sebeple Lara Okyanus Kolejinde Alman yemeklerin sergilendiği, Alman tarihi kültürü tanıtıldığı, öğrencilerin öğrendikleri dilin kültürünü tanımaya imkan sağladıkları Alman Günü etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerin ilgi duydukları ve keyif aldıkları bu özel gün ile hem öğrendikleri dili geliştiriyor, kültürünü tanıyor, eğleniyor hem de  toplumsal sorunların çözülmesinde daha iyi yaşam koşullarının sağlanması ve geleceğe umutla bakabilecek  bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak için bilinçleniyorlar.

Bu güzel etkinliği düzenleyen değerli Almanca Öğretmenimiz Gamze KIRIKOĞLU 'na teşekkür ederiz.


Haber
:
Ozan Dalkılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ozan Dalkılıç
Tarih
:
30 Aralık 2019, Pazartesi 15:12
Okunma
:
1.665 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları