Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında "Mimarlık" Mesleği Tanıtım Gezisi Yapıldı
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında "Mimarlık" Mesleği Tanıtım Gezisi Yapıldı "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında "Mimarlık" Mesleği Tanıtım Gezisi Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Ortaokul Rehber Öğretmeni Damla Günel eşliğinde öğrencilerin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projenin ikinci meslek tanıtım gezisi 5 Mart günü yapıldı.

Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Ortaokul Rehber Öğretmeni Damla Günel eşliğinde öğrencilerin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projenin ikinci meslek tanıtım gezisi 5 Mart günü yapıldı. Öğrenciler değerli velilerimiz Mimar Demet ve Ercan Kardıç’ın ofisi AEK MİMARLIK’ı ziyaret ettiler.

Mimar Demet Kardıç mesleği ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Mimar olabilmek için sahip olunması gereken nitelikler nelerdir? Mimarlık çalışmalarından 3D çizimler, krokiler gibi materyalleri tanıdılar. Sonrasında öğrenciler yapmak istedikleri mimari yapıları hayallerinde canlandırarak perspektif çalışmalar hazırladılar. Projemize destek veren velilerimize ve AEK MİMARLIK’a teşekkür ederiz.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Aslı Doğan
Tarih
:
06 Mart 2020, Cuma 11:16
Okunma
:
877 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları