Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi
“Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Rehberlik Birimi tarafından gerçekleştirilen “Gelecekte Bir Gün,  Meslekte İlk Gün” projesi öğrencilere, ilgi ve motivasyon kaynaklarını daha yakından tanıma imkanı, ilgi duyduğu mesleklerin gerektirdiği eğitimin neler olduğunu, ilgi duyduğu mesleklerin gerektirdiği bireysel özelliklerin neler olduğunu, lise seçiminde ailesinin ve çevresinin beklentileriyle kendi beklentilerini ayırt edebilme ve geleceğe daha planlı, emin adımlarla ilerleme olanağı sunmaktadır.

Projeye destek vermek isteyen okulumuz velilerinden, Mimar Demet Kardıç, Diş Hekimi Ayhan Aydost, Genel Cerrah Opr.Dr. Halis Müşfik Temel meslekleri ile ilgili 5. Sınıf öğrencilerinin katıldığı bir sempozyum gerçekleştirdiler. Öğrencilere meslekleri ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattılar. Öğrencilerin sorularını cevapladılar. Öğrenciler, mesleklerin içeriğini detaylı bir şekilde öğrendiler.

Projemize destek olan velilerimiz Demet Kardıç, Ayhan Aydost ve Genel Cerrah Opr. Dr. Halis Müşfik Temel’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Aslı Doğan
Tarih
:
21 Aralık 2019, Cumartesi 14:08
Okunma
:
686 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları