Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Okyanus Kolejinde "Ortaokula Veda Liseye Merhaba" Töreni
İncek Okyanus Kolejinde "Ortaokula Veda Liseye Merhaba" Töreni İncek Okyanus Kolejinde "Ortaokula Veda Liseye Merhaba" Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
8. Sınıflarımızın Ortaokula Vedası

İncek Okyanus Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz, 12 Haziran 2019 tarihinde konferans salonunda düzenlenen Kademe Geçişi töreninde sertifikalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdiremiz Nazlı Fulya Tekin  konuşma yaptı. Okul Müdiremiz konuşmasında yöneticilerimize destekleri, velilerimize fedakarlıkları, öğretmenlerimize de özverileri nedeniyle teşekkür ederek öğrencilerimize seslenirken sözlerini şöyle bitirdi: "Sevgili Okyanuslular , 

Sizleri güvenle ve gönül rahatlığıyla lisemize uğurluyorum. Hepinizi en içten duygularımla kutluyorum. Yolunuz açık olsun." Okul birincisi olan Eray Ekşioğlu törende plaketini Okul Müdiresi Nazlı Fulya Tekin ‘in elinden , LGS’de tüm sorulara doğru cevap veren öğrencimiz Arda Ekin TÜRKMEN ise plaketini Ortaokul Müdür yardımcısı Mustafa Gökçe’nin elinden aldı.

Keyifli ve güzel geçen kep atma töreni herkesi duygulandıran bir atmosferde sona erdi.

Yeni rotalarıyla yeni ufaklara yol açan 8. Sınıf öğrencilerimize güle güle diyor, kendilerine ve tüm velilerimize Sevgilerimizi iletiyoruz. 

 


Haber
:
Dilan Bayseferoğulları
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ortaokul Kademesi
Tarih
:
14 Haziran 2019, Cuma 09:36
Okunma
:
746 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları