Ankara - İncek Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Özel İncek Okyanus Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatına Katıldılar.
Özel İncek Okyanus Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatına Katıldılar. Özel İncek Okyanus Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatına Katıldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan depreme, her yıl 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ ile dikkat çekiliyor. Depreme hazırlığa odaklanan özel hafta, okullar başta olmak üzere ülkemizdeki pek çok noktada çeşitli etkinliklerle zenginleştiriliyor. Okulumuz da yapılan “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı”na Anaokulu olarak katılarak deprem farkındalığını kazandık.

Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan depreme, her yıl 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ ile dikkat çekiliyor. Depreme hazırlığa odaklanan özel hafta, okullar başta olmak üzere ülkemizdeki pek çok noktada çeşitli etkinliklerle zenginleştiriliyor. Okulumuz da yapılan “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatına Anaokulu olarak katılarak deprem farkındalığını kazandık.


Haber
:
Özlem Özdemir
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Özlem Özdemir,Sernur Tunçel,Çiğdem Güler,Gözde Dereli,Elif Yıldız
Tarih
:
04 Mart 2022, Cuma 21:41
Okunma
:
611 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları