Ankara - İncek Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında Çeşitli Etkinliklerle Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çektiler.
İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında Çeşitli Etkinliklerle Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çektiler. İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında Çeşitli Etkinliklerle Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çektiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında Çeşitli Etkinliklerle Ağız ve Diş Sağlığının Önemi Anlatıldı.

İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimiz Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında hazırlanan çocuk ve diş fırçası boyama sayfasini boyayarak dış fircalayan çocuk figürü yaptılar. Ardından Ağız ve diş sağlığı ile ilgili video izledikten sonra okulumuz sağlık görevlisi olan Şahika Şarifi tarafından öğrencilerimize doğru dis fırçalama yöntemi ve diş sağlığının korunması hakkında eğitim verildi. Hazırlanan diş maskotları ile çekilen fotoğraflarla etkinligimiz tamamlandi.


Haber
:
Leyla Ünal
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Leyla Ünal
Tarih
:
27 Kasım 2018, Salı 19:58
Okunma
:
1.052 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları