Ankara - İncek Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Portfolyo Sunumlarını Tamamladılar.
İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Portfolyo Sunumlarını Tamamladılar. İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Portfolyo Sunumlarını Tamamladılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Portfolyo Sunumlarını Tamamladılar.

İncek Okyanus Koleji İnciler ve Çiçekler Grubu öğrencileri 14 Nisan Pazar günü Portfolyo Sunumlarını gerçekleştirdiler.İncek Okyanus Koleji İnciler ve Çiçekler Grubu öğrencileri 14 Nisan Pazar günü Portfolyo sunumlarını büyük bir heyecan ile gerçekleştirdiler. Portfolyo sunumlarının gerçekleştirilmesi için oluşturulan ve her grubun öğrendikleri materyallerden ve çalışmalardan oluşan öğrenme istasyonları aynı zamanda çocukların adım adım heyecanını taşıyan ve bilgilerini ailelerine sunduğu etkinlikler  haline geldi. Öğretmen ve çocuk güzel bir ekip olarak ailelere harika bir sunum gerçekleştirdiler. Çocuklarının heyecanını paylaşan ailelerin ise mutluluğu ve gururu gözlerinden okunuyordu. Etkinliğimize katılan kıymetli ailelerimize ve bu etkinliği başarı ile atlatan miniklerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Leyla Ünal
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Leyla Ünal
Tarih
:
15 Nisan 2019, Pazartesi 23:49
Okunma
:
728 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları