Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri Münazara Şenliği!
Okyanus Kolejleri Münazara Şenliği! Okyanus Kolejleri Münazara Şenliği!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman ve İncek Okyanus Koleji Lise Kademeleri Münazarada Buluştu

18 Kasım Cuma günü İncek Okyanus Koleji konferans salonunda, Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından düzenlenen münazarada Eryaman ve İncek Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri bir araya geldi. 

Zümre öğretmenleri münazarada “İnsanı suça toplum mu iter yoksa insanın kendisi mi suçu işler?” konusunu belirledi. Öğretmen ve öğrencilerin yoğun katılımı ile başlayan münazara kıyasıya rekabet içinde geçmiş olup taraflar hazırladıkları farklı materyallerle tezlerini yaklaşık 1 saat boyunca savundu.

Zümre öğretmelerinin belirlemiş olduğu tarafsız 3 jüri üyesinin puanlama ve kararları sonucunda Eryaman Okyanus Koleji kazandı. Kazanan öğrencilerimizin ödülleri Okul Müdürümüz Abdullah Dündar tarafından takdim edilmiştir.

Etkinlikte katkılarından dolayı Eryaman Okyanus Koleji Türk Dili Edebiyatı zümre öğretmenleri Olcay Özgen ve Hilal Uluışık’ı tebrik eder; bizi temsil eden öğrencilerimiz; 11/B sınıfından Berkay Öztürk’ün, 11/A sınıfından Melike Nur Vural’ın, Kaan Keskin’in ve 10/A sınıfından Dilara Öykü Karataş’ın başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Olcay Özgen, Hilal Uluışık
Tarih
:
19 Kasım 2016, Cumartesi 14:29
Okunma
:
2.099 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları