Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Eryaman Kampüsü 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemine Merhaba Dedi
Okyanus Koleji Eryaman Kampüsü 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemine Merhaba Dedi Okyanus Koleji Eryaman Kampüsü 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemine Merhaba Dedi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 2018-2019 eğitim öğretim dönemi seminer çalışmaları başladı. Ankara İncek ve Eryaman kampüsleri bir araya gelerek yeni döneme merhaba dediler.

Okyanus Kolejleri Ankara Kampüsleri olarak 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi çalışmaları 27.08.2018 Pazartesi günü itibari ile tüm öğretmenlerin katıldığı geleneksel Okyanus kahvaltısı ile başladı. Kahvaltının ardından konferans salonunda toplanan öğretmenlere Ankara Bölge Koordinatörü Onur KAŞKAYA açılış konuşması yaparak güzel bir dönem temennilerinde bulundu. Konuşmasında aydınlık bir gelecek için yetiştirilen öğrencilerde öğretmenlerin payının çok büyük olduğuna değinen KAŞKAYA, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlardan beklentilerimiz çok yüksek. Hedeflerine ulaşmalarında onların ellerinden tutacak olan siz değerli öğretmenlersiniz. Okyanus Kolejleri olarak 2004 yılından beri öğrencilerimiz sizlerin emekleriyle bizleri gururlandırmaya devam ediyor" diye ekledi. Ardından konuşma yapan kademe idarecileri de yeni dönem dileklerini öğretmenlere aktardılar. Okyanus ailesine yeni katılan öğretmenlerin kendilerini tanıtmalarıyla devam eden konferansın ardından öğretmenler kendi kademe idarecileriyle toplantılarına devam ettiler. 

Gün geçtikçe büyümeye devam eden Okyanus Kolejleri tüm öğrenci ve öğretmenlere güzel, başarı dolu, huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diler.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Yakup Kızılkaya
Tarih
:
31 Ağustos 2018, Cuma 11:09
Okunma
:
2.131 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları