Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Okyanus Kolejinde Mezuniyet Töreni
Eryaman Okyanus Kolejinde Mezuniyet Töreni Eryaman Okyanus Kolejinde Mezuniyet Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Mezuniyet Coşkusu

       Eryaman Okyanus Kolejinde 4 Haziran Pazartesi günü düzenlenen Mezuniyet Töreni büyük bir çoşku ile kutlandı. 4. Sınıf ve 8. Sınıf Kademe Geçişi ve 12. Sınıf öğrenciler mezun olmanın heyecanı ile törene hazırlandılar. Hazırlık aşamasında okul yetenek öğretmenlerimiz tarafından keyifli bir müzik dinletisi yapıldı. Tören, öncelikle Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Okul Müdürümüz İzzet Akçadağ kürsü konuşmasını yaptı. Diploma Töreni İlkokul Kademesi ile başladı. 4. sınıf Okul Birincisi Emre Halıcılar'ın konuşması ve flama tesliminin ardından, İlkokul Kademe Müdürümüz Su Asuman Demiröz eşliğinde mezuniyet kütüğüne ismi çakıldı. Ardından 4. sınıf öğrencilerinin diplomaları öğretmenleri tarafından takdim edildi. 

       Ortaokul Kademesi tören kısmı, Okul Birincisi Çağatay Koçak'ın konuşması ve flama tesliminin ardından Ortaokul  Kademe Müdürümüz İpek Ölçer eşliğinde mezuniyet kütüğüne ismi çakıldı. Ardından 8. sınıf öğrencilerinin diplomaları öğretmenleri tarafından takdim edildi. 

       Son olarak Lise Kademesi tören kısmı gerçekleştirildi. Öncelikle Okul Birincisi Abdulkadir Eğritaş'ın konuşması ve flama tesliminin ardından Okul Müdürümüz İzzet Akçadağ'ın eşliğinde mezuniyet kütüğüne ismi çakıldı. Ardından 12. sınıf öğrencilerinin diplomaları danışman öğretmenleri tarafından takdim edildi. 

       Törenin son ve beklenen zamanı ise kep atma anı oldu. Tüm öğrencilerimiz geri sayım yaparak eğitim dönemlerini bitirip yepyeni bir zamana merhaba dediler. Tüm öğrencilerimize eğitim dönemlerinde sonsuz başarılar dileriz. 


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Yakup Kızılkaya
Tarih
:
07 Haziran 2018, Perşembe 15:25
Okunma
:
2.580 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları