Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Okyanus Kolejinde İlk Ders Zili Çaldı.
Eryaman Okyanus Kolejinde İlk Ders Zili Çaldı. Eryaman Okyanus Kolejinde İlk Ders Zili Çaldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Kolejinde 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı İçin İlk Ders Zili Çaldı.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Eryaman Okyanus Koleji’ nde coşku ve heyecan dolu törenle kutlandı. Tören programı lise kademesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal ULUIŞIK'ın açış konuşmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Öncesi Kademe Müdürü Ayşe ŞENTÜRK yaptı. Ayşe ŞENTÜRK konuşmasında, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk'un "Bir öğretmen, öğrencisi için ya toprak olur ya bahçıvan. Topraksa çocuğun yetişmesi için her türlü koşulu hazırlar ve kucağında hayat bahşeder. Hayatın hediyesi ve emanetine sessizce hayranlık duyar. Bahçıvansa sürekli budamayı düşünür. ‘Şurası olmadı, burası olacak’ der. Budayamazsa uzman bulur, budattırır. Ek dersti, etüttü, takviyeydi, budar. Toprak her misafire hürmet eder. Bahçıvansa ayrık otu arar durur." sözlerini paylaştıktan sonra "Biz de öğrencilerimiz için toprak olmayı seçtik." diyerek konuşmasını tamamladı.

Tören İlkokul 4. sınıf öğrencilerinin “İlköğretim Haftası” temalı şiirlerini okumalarıyla devam etti. Şiir dinletisinden sonra Türkiye'de ilk kez Okyanus Kolejlerinde "Kulüp Dersi" olarak sunulan “Capoeira Gösterisi” Eryaman Okyanus Koleji’ nin tüm öğrencileri ve öğrenci velilerine sergilendi. Tören ortaokul kademesi öğrencilerinin müzik dinletisiyle tamamlandı.

Kademe müdürlerinin yeni eğitim öğretim yılı için, dilek ve temennilerinin ardından okul öncesi kademesinden başlayarak tüm öğrenciler sınıf öğretmenleri ve danışman öğretmenleriyle birlikte sınıflarına yöneldiler.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN
Tarih
:
17 Eylül 2018, Pazartesi 17:18
Okunma
:
2.367 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları