Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü andı.
Eryaman Okyanus Koleji Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü andı. Eryaman Okyanus Koleji Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü andı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır." Mustafa Kemal ATATÜRK

 Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81.yıl dönümü sebebiyle Özel Eryaman Okyanus Koleji'nde 10 Kasım töreni gerçekleştirldi. 'Ata'mızı Anma Programımız' Eryaman Okyanus Koleji'nde saat 09:05'i gösterdiğinde sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunulup, ardından İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini içeren konuşmayı konferans salonunda gerçekleştiren Okul Müdürümüz İzzet AKÇADAĞ,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan özlemimizi, saygımızı ve minnetimizi aktaran sözleri ile konuşmasını noktaladı.

Tüm kademelerden öğrenciler, Ata'larına duydukları özlemlerini ve minnet duygularını şiirlerle, Atatürk'ün sevdiği şarkılarla, drama gösterileri ile ve oratoryo ile dile getirdiler.

Ortaokul kademesi öğrencileri, Atatürk'ün hayatını içeren drama gösterisi ile tüm izleyicileri derinden etkilediler. Ardından 9 ve 10.sınıflar arasında düzenlenen 'Atatürk'e Söyleyeceklerim Var' isimli mektup yarışmasında birinci olan 10-B sınıfı öğrencimiz Berfin GÜN'e Müdür Yardımcımız Duygu PATKAVAK güzel duygularını bizimle paylaştığı için teşekkürlerini ve plaketini takdim etti.

Ortaokul kademesi öğrencilerinden oluşan 10 Kasım korosu, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirerek salonda duygulu anlar yaşattılar. Daha sonra Lise kademesi 10-A sınıfı öğrencileri hazırladıkları oratoryo çalışmalarını sunarak Ata'mızı Anma Programını sonlandırdırlar.

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ansızın aramızdan ayrılışı Türk milletini ve bütün dünyayı derinden etkilemiş, ebediyete intikal edişinin 81.yılında bile milletinin ve tüm dünyanın üzerindeki etkisini sürdürmeye devam eden tek lider olmuştur.

Bize büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti daima başımızın üzerinde ve yüreğimizdedir kiTürk milleti olarak senin huzurunda saygı ve minnetle eğiliyoruz.

Vatan Sana Minnettardır.

 


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Vildan Akıllı Karaduman
Tarih
:
13 Kasım 2019, Çarşamba 13:31
Okunma
:
1.042 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları