Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Panosu ile Küçük Bir Bakış
Eryaman Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Panosu ile Küçük Bir Bakış Eryaman Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Panosu ile Küçük Bir Bakış
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Pano Hazırladı

Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü pano çalışmaları ile öğrencilerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitiminin küçük ancak önemli bir tarafını oluşturan panoların her biri aynı bir anlam barındırıyor.

Özel Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi olarak Eylül ve Ekim ayında farklı temalarla pano çalışmaları hazırlandı.

Eylül ayı panosu; Okyanus PDR’nin misyonu ve öğrencinin rolleri üzerine oluşturuldu. Panonun amacı, Geminin Kaptanı Sensin! Metaforundan yola çıkarak öğrenciye farkındalık ve öz güven aşılamaya çalışmasıdır.

Ekim ayı panosu 1; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ! Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve rahmet diliyoruz. Panomuzun amacı, Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. Yıldönümünde öğrencilerimize değerler konusunda hatırlatmalar yapılarak, model oluşturmayı da hedeflemesidir.

Ekim ayı panosu 2;Panomuz öğrencilere özgüven ve motive mesajlar içeren çalışma bir çalışmadır. Aynı zamanda Türkiye üniversiteler haritası ile öğrencilerin hangi şehirde hangi üniversite var algısını geliştirmektir.  


Haber
:
Murat Kasapoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Öğretmenler
Tarih
:
03 Kasım 2016, Perşembe 15:54
Okunma
:
1.956 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları