Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Okyanus Anadolu Lisesinde Uluslararası Gençlik Ödülleri Ödül Töreni Heyecanı
Eryaman Okyanus Anadolu Lisesinde Uluslararası Gençlik Ödülleri Ödül Töreni Heyecanı Eryaman Okyanus Anadolu Lisesinde Uluslararası Gençlik Ödülleri Ödül Töreni Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
130 ülkede uygulanan 8 milyonu aşkın gencin katılımı ile gerçekleştirilen ödül programının Eryaman Okyanus Kolejleri öğrencilerinin de dahil olması ile daha da genişledi. Program faaliyetleri, gençleri; kişisel keşfe ve gelişmeye, öz-güven ve öz-disiplin kazanmaya, girişimciliğe ve yaratıcılığa, sorumluluk almaya, farklı kültürleri tanımaya ve anlamaya ve doğaya saygı duymaya teşvik eder.

Okulumuz katılımcılarından Azra Melike KARA, Esra Ayşen KARA ve Taha BİRO bronz kategorisi programı kapsamında seçtikleri 2 kategoride 13 hafta, 1 kategoride 26 hafta boyunca beceri geliştirme, fiziksel gelişim ve toplumsal hizmet kategorilerini tamamladılar. Son olarak Macera ve keşif yolculuğunu kapsamında Eskişehir’de yapılan 1 gece 2 günlük ve toplamda 22 km’lik yürüyüşü tamamlayan öğrencilerimiz Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi’nde13/11/2019 tarihinde yapılan törende sertifikalarını aldılar.

Program Koordinatör Ödül Lideri Coğrafya Öğretmeni Necati YAMAN tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı. Programın içeriği ile ilgili genel bilgiler lise kademesi öğrencilerine verildi. Sonrasında programın içeriğini yansıtan video gösterimi ve okulumuz öğrencilerinin macera ve keşif sürecine ait video ve fotoğraflar ile devam etti. Okulumuz katılımcılarından Azra Melike KARA, Esra Ayşen KARA ve Taha BİRO program boyunca yaptığı faaliyetleri ve deneyimlerini paylaştı.

Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi Okul Müdürü İzzet AKÇADAĞ’ın konuşmasından sonra ödül törenine geçildi. Azra Melike KARA, Asra Ayşen KARA ve Taha BİRO’nunsertifikaları Lise kademesiOkul müdürü İzzet AKÇADAĞ tarafından verildi.

Programı yürüten öğretmenlerden Ödül Lideri Tarih Öğretmeni Ayşe İPEK, Ödül Lideri coğrafya öğretmeniNecati YAMAN, Supervisor İngilizce Öğretmeni Koray KARASEKRETER’in sertifikaları lise kademesi okul müdürü İzzet AKÇADAĞ tarafından, okul müdürü İzzet AKÇADAĞ’ın sertifikası ödül programının koordinatör ödül lideri Coğrafya Öğretmeni Necati YAMAN tarafından verildikten sonra program sona erdi.


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Aslı Gözde Baştuğ
Tarih
:
05 Aralık 2019, Perşembe 14:14
Okunma
:
1.159 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları