Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | KURUCUMUZ SN. ORHAN ÖZBEY KAMPÜS ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
KURUCUMUZ SN. ORHAN ÖZBEY KAMPÜS ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI KURUCUMUZ SN. ORHAN ÖZBEY KAMPÜS ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kurucumuz Sn. Orhan Özbey Türkiye geneli kampüslerimizde öğretmen, öğrenci ve personellerimizle buluşma programını tamamladı.

45 yıllık eğitim tecrübesiyle sektöre büyük katkı sağlayan ve eğitimciliği kendine misyon edinen Özbey, bilimsel çalışmalarını ve evrensel değerlere yönelik tecrübelerini aktarmak için, Okyanus Kolejleri kampüslerinde 2.500 eğitim kadrosu olmak üzere toplamda 4.000 çalışanı ayrıca 30 kampüsümüzün binlerce öğrencisi ile buluştu. 

Kurucumuz Sn.Orhan Özbey, Okyanus Kolejleri kuruluşundan itibaren öğretmen, çalışan ve öğrencileri ile her an iletişim halinde olup, kurumumuzun tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine sürekli katkı sağlamaktadır.

Her biri eğitim ve yaşam merkezi olan kampüslerimizin fiziki durumları, derslikler, laboratuvarlar, konferans salonları, açık kapalı spor salonları, yüzme havuzları gibi okul alanlarını da gezen kurucumuz öğrencilerimizin eğitim ve yaşam alanlarının sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesi çalışmalarınıda yerinde takip etmektedir.

Kurucumuz Sn.Orhan Özbey'in bilimsel çalışmaları ve kampüs ziyaretlerinin detaylarını orhanozbey.com web sitesindende takip edebilirsiniz.


Haber
:
Serdar Özpınar
Editör
:
Sedat Kaya
Tarih
:
20 Mart 2024, Çarşamba 11:21
Okunma
:
7.265 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları