Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Cambridge sınavına katılarak sertifika kazanan öğrencilere sertifikaları verildi.
Cambridge sınavına katılarak sertifika kazanan öğrencilere sertifikaları verildi. Cambridge sınavına katılarak sertifika kazanan öğrencilere sertifikaları verildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
26 Mayıs 2018 de yapılan Cambridge sınavına katılarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları İngilizce öğretmenleri tarafından verildi.

Adana Okyanus Koleji’nde 17 Eylül 2018 Pazartesi günü okulumuzun spor salonunda tüm ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile Cambridge Sertifika töreni heyecanı yaşandı. 26 Mayıs 2018 de yapılan Cambridge sınavına katılarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları İngilizce öğretmenleri tarafından verildi. Arkadaşları tarafından büyük ilgiyle ve coşkuyla karşılanan öğrencilerimizin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Bu sınava katılarak öğrencilerimiz aldıkları İngilizce eğitimini en iyi şekilde belgelemiş oldular.

Okulumuzda sınava hazırlık ilkokuldan itibaren tüm ingilizce derslerinde yapılır. Cambridge Üniversitesi ve British Council tarafından uygulanan bu sınava öğrencilerimiz ayrıldıkları kurlara göre her eğitim öğretim yılının sonuna doğru katılabilirler.


Haber
:
Kenan Taşdemir
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
18 Eylül 2018, Salı 15:10
Okunma
:
682 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları