Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı
Adana Okyanus Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı Adana Okyanus Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı şiirler,marşlar ve gösteriler ile büyük bir coşkuyla kutladı.

Adana Okyanus Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından ardından Adana Okyanus Koleji Tarih Öğretmeni Özdemir Şenel'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Kutlama, Anasınıfı, İlkokul 1.ve 2. Sınıf öğrencileri Öykü Altunışık, M.Emin Loğoğlu, Mahmut Efe Yalçıner tarafından Cumhuriyet şiirleri okunmasıyla devam etti.

Öğrencilerden Coşkulu Kutlama

Adana Okyanus Koleji Türkçe Öğretmeni Suzan Batuman'ın gözetiminde Cumhuriyet Oratoryosu 7.ve 8.sınıf öğrencilerinin sevinçli ve gür sesleriyle sergilendi. 10.sınıf öğrencilerinden Mehmet Özdemir de coşkuyla bir cumhuriyet şiiri okudu. Adana Okyanus Koleji 1.ve 2. Sınıf öğrencileri Türkçe Öğretmeni Melike Üçel'in gözetiminde "Bayrak" rondunu sergiledi. Kız öğrenciler tarafından kurdela ile oluşturulan yıldızla, erkek öğrencilerin ellerinde taşıdıkları ay "Bayrak" görüntüsü oluşturunca öğrenciler, bütün okul öğretmen ve öğrencileri tarafından büyük alkış aldı.

Bu anlamlı gün, büyük bir sevinç ve mutlulukla 10.yıl Marşı'nın çalınması ve öğrencilerin ellerindeki bayrakları sallayarak marşa eşlik etmesiyle son buldu.


Haber
:
Özge REYHANİOĞLU
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Özge Reyhanioğlu,Didem Tüter Güreş
Tarih
:
03 Kasım 2014, Pazartesi 14:27
Okunma
:
5.669 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları