Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana' da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Futbolculuk Mesleği Sempozyumu
Adana' da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Futbolculuk Mesleği Sempozyumu Adana' da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Futbolculuk Mesleği Sempozyumu
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasının ikincisini gerçekleştirdi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’

projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasının ikincisini gerçekleştirdi. Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin ikinci sempozyumu 21.11.2017 Salı günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Ayşe Bayram’ ın.   moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslek dalı ‘Futbolculuk’ tu. 

Futbolcu Halil Cihan Ünal sunumuyla öğrencilerimize bilgi dolu olduğu kadar keyifli dakikalar yaşattı.

Slaytlar ve mesleğe yönelik öğrenciler tarafından çok merak edilen sorulara cevaplar şeklinde yapılan sunum geri bildirim açısından oldukça verimli geçti.

Sunum sonunda Futbolcumuz Halil Cihan Ünal’a, teşekkür plaketini, beden eğitimi öğretmenimiz Ali Serdar Türköz takdim etti.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
22 Kasım 2017, Çarşamba 19:16
Okunma
:
872 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları