Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana'da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Avukatlık Mesleği Sempozyumu
Adana'da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Avukatlık Mesleği Sempozyumu Adana'da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Avukatlık Mesleği Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasının üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasının üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin üçüncü sempozyumu 28.11.2017 Salı günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Ayşe Bayram’ ınmoderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslek dalı ‘Avukatlık’tı. Avukat Ömer Acar sunumuyla öğrencilerimize bilgi dolu ve keyifli dakikalar yaşattı.

Slaytlar ve mesleğe yönelik öğrenciler tarafından çok merak edilen sorulara cevaplar şeklinde yapılan sunum geri bildirim açısından oldukça verimli geçti.

Sunum sonunda Avukatımız Ömer Acar’a, teşekkür plaketini, okul müdürümüz Hüseyin Öz takdim etti.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
29 Kasım 2017, Çarşamba 23:59
Okunma
:
1.261 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları