Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. Sınıflar Yeni Müfredat ve İngilizce Hazırlık Veli Bilgilendirme Programı
5. Sınıflar Yeni Müfredat ve İngilizce Hazırlık Veli Bilgilendirme Programı 5. Sınıflar Yeni Müfredat ve İngilizce Hazırlık Veli Bilgilendirme Programı
  • Paylaş
2017-2018 Eğitim-öğretim yılı için hazırlıklarını tamamlayan Adana Okyanus Koleji öğretmenleri 5.sınıf velileri ile tanışmak için bir araya geldi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için hazırlıklarını tamamlayan Adana Okyanus Koleji öğretmenleri 5.sınıf velileri ile tanışmak için bir araya geldi.
Adana Okyanus Koleji 5. Sınıflar Yeni Müfredat Ve İngilizce Hazırlık Veli Bilgilendirme Programı 16.09.2017 Cumartesi günü okulun konferans salonunda Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmen Psikolog Ayşe Bayram’ın sunumu ile başladı. Daha sonra Ortaokul Müdürü Hüseyin Öz’ün açılış konuşması ile devam etti. Açılış konuşmasından sonra sırasıyla Türkçe Zümre Başkanı Melike Dönmez, Matematik Zümre Başkanı Ayşe Boğa, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanı Muhammed Ali Yıldız, Fen Bilimleri Zümre Başkanı Gülcan Kösedağ, Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Özkan Tosun, İngilizce Zümre Başkanı Sevgi İnce, Yetenek Kulübü Zümre Başkanı Safiye Malay, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Serdar Türköz, Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı Aykut Kara ve Psikolog Rehber Öğretmen Ayşe Bayram sorumlu oldukları derslerin uygulaması hakkında velilere bilgi verdiler.
Yapılan bilgi paylaşımının hemen ardından veliler, onlar için hazırlanmış olan kokteyl alanına davet edildi. Kokteyl alanında veliler ile birebir ilgilenen öğretmenler, velilerin heyecanına ortak oldu. 
Veliler ve öğretmenler dolu dolu geçen Yeni Müfredat ve İngilizce Hazırlık Veli Tanıtım Programı’nın ardından 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başarılarla dolu, güzel bir yıl olmasını temenni ettiler.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
18 Eylül 2017, Pazartesi 00:16
Okunma
:
1.064 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları