Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde ‘’Toplumların gelişmesi için sanat mı bilim mi gereklidir?’’
"Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde ‘’Toplumların gelişmesi için sanat mı bilim mi gereklidir?’’ "Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde ‘’Toplumların gelişmesi için sanat mı bilim mi gereklidir?’’
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji öğrencileri "Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde ‘’Toplumların gelişmesi için sanat mı bilim mi gereklidir?’’ konusunu tartıştı.

Adana Okyanus Koleji Türkçe zümresi tarafından 7/A, 7/B,7/C,7/D sınıfları arasında gerçekleşen "Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde 7-A ve 7-B sınıfı karşılaşmasında 7/B sınıfı öğrencileri; 7/C ve 7/D sınıfı karşılaşmasında 7/C sınıfı birinci olarak finale kalmışlardır.

Öğrenciler görüşlerini jüri üyeleri önünde tanık gösterme, benzetme ve görsel öğelerden yararlanarak ispatlamaya çalıştı. Münazaralar, öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine, kendine güvenen, çabuk düşünüp karar verebilen, hazır cevap öğrencilerin ön plana çıkmasını sağlıyor.

 


Haber
:
Kenan Taşdemir
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ayten İLKNUR
Tarih
:
19 Şubat 2019, Salı 13:21
Okunma
:
711 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları