Adana Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Çocuklarımızın Yaratıcı Düşüncelerini Merak Duygusuyla Harekete Geçirme
Çocuklarımızın Yaratıcı Düşüncelerini Merak Duygusuyla Harekete Geçirme Çocuklarımızın Yaratıcı Düşüncelerini Merak Duygusuyla Harekete Geçirme
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Merak duygusundan yola çıkarak iyi yaratıcı düşünme becerileri eğitimi ,“eğer “ile devam edecek soruların cevabını bulma yolculuğuna dönüşecektir bu yolculukta çocuğun ,problem çözme ,hayal gücü ,yaratıcılık ,dil becerileri ,özgüven ,cesaret içsel motivasyon gibi becerileri de ona eşlik edecektir.

Adana Okyanus Koleji Gezegenler sınıfı öğrencileri bu hafta öğrenmiş oldukları duyguları (şaşırma,mutluluk,üzgün.....vs) düşünce becerileri dersiyle birleştirip duygularını yansıtmış oldular bu çalışmalar çocuklarımızın her yönden gelişimlerini destekleyip eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktadır. Okul öncesi dönemde yaratıcı düşünme becerilerini en iyi destekleyecek araç, tüm çocuklarda fazlasıyla var olan “merak” duygusudur. Merak duygusunun çocuğu “provoke” edecek girişle tetiklenmeli, yaratıcı düşünme becerilerinin kullanılması için teşvik edici olacaktır.


Haber
:
Kenan Taşdemir
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
ELİF YAVUZ
Tarih
:
12 Ekim 2019, Cumartesi 18:45
Okunma
:
824 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları