Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Veliler Anne-Baba Atölyesinde Buluştu
Veliler Anne-Baba Atölyesinde Buluştu Veliler Anne-Baba Atölyesinde Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji ilkokul velileri 28.10.2017 Cumartesi günü ilkokul rehber öğretmeni Pınar Acar eşliğinde ‘Özgüven Atölyesi’nde bir araya geldi.

Adana Okyanus Koleji ilkokul velileri 28.10.2017 Cumartesi günü ilkokul rehber öğretmeni Pınar Acar eşliğinde ‘Özgüven Atölyesi’nde bir araya geldi. Programın ilk bölümünde rehber öğretmen
velilere ‘Özgüvenli Çocuk Yetiştirme’ konulu bir seminer verdi. İkinci bölümünde ise velilerin katılımıyla yaratıcı drama atölyesi gerçekleştirildi. Atölye programı içerisinde yer alan kazanımlar interaktif drama teknikleri kullanılarak uygulandı ve uygulamalar sonucunda duygu ve düşünceler paylaşıldı. Atölye çalışmasına katılan velilerimiz çok keyifli ve verimli bir zaman geçirdiklerini vurguladılar. Yapılacak olan diğer atölye çalışmalarına da katılmak istediklerini ifade ederek okulumuzdan mutlu ayrıldılar. Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak "Anne Baba Atölyesi" çalışmaları ile amacımız; çocukların ruhsal ve psikolojik gelişimleri hakkında velilerimizi bilgilendirmek ve edindiğiniz deneyimleri aktarabileceğiniz bir paydaşlık ortamı oluşturmaktır. "Anne-baba olma insanda var olan biyolojik bir yeterliliktir. Ama iyi anne-baba olma öğrenilmesi gereken bir durumdur. Bu, bir meslek, bir sanat olarak düşünülebilir. Bütün meslekler, sanat dalları veya herhangi bir alanda beceri kazanmak ise uzun bir eğitimi, bilimsel ilkelerle çalışmayı, zaman ve enerji harcamayı gerektirir.
Bizlerde Okyanus Kolejleri Rehberlik Birimi olarak yaptığımız atölye çalışmaları ile bu sürece katkı sunmak ve süreçte bir renk olmayı amaçlıyoruz.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
30 Ekim 2017, Pazartesi 23:38
Okunma
:
1.096 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları