Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Adana Okyanus Koleji Vex Robotics Kulübü Adana Robotik ve Kodlama Şenliğinde
Adana Okyanus Koleji Vex Robotics Kulübü Adana Robotik ve Kodlama Şenliğinde Adana Okyanus Koleji Vex Robotics Kulübü Adana Robotik ve Kodlama Şenliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Vex Robotics Kulübü Fatih Projesi'nin katkılarıyla düzenlenmiş olan Adana Robotik ve Kodlama Şenliğine katıldı.

Adana Okyanus Koleji Vex Robotics Kulübü Fatih Projesi'nin katkılarıyla düzenlenmiş olan Adana Robotik ve Kodlama Şenliğine katıldı.

13, 14 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşen şenlikte okulumuzun Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmeni Aykut KARA moderatörlüğünde Vex Robotics Kulübümüzün düzenlediği etkinlik katılımcıların büyük ilgisini gördü.

Vex Robotics Kulübümüzün tasarlayıp programladığı robotlarla Adana Anadolu Lisesi'ne şehir içi ve şehir dışından Adana Robotik ve Kodlama Şenliğine ziyarete gelen yüzlerce kişi analitik, algoritmik ve sistematik düşünce becerilerini geliştirecek bir atölye çalışmasına katılarak keyifli dakikalar geçirdiler.

Ayrıca öğrencilerimizin yapmış oldukları projeler de şenlikte okulumuz Robotik Kulübü Öğrencileri tarafından sergilendi ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Okulumuz Vex Robotics Kulübü Öğretmeni Aykut KARA’nın Eğitim Teknolojileri Bölüm Başkanı Mete Doğanay, Bilişim Teknolojileri Bölüm Başkanı Emre Koyunoğlu ve  Fen Bilgisi Öğretmeni Göktuğ CANPOLAT eşliğinde düzenlediği “Vex Robotics ile Tasarla, Kodla ve Öğren” adlı atölye çalıştayına katılan tüm öğretmen, öğrenci ve veliler çok keyifli zaman geçirdiklerini ve bu robotik faaliyetlerin tüm okullarda olması gerektiğinin altını çizerek okulumuzda yapılan bu çalışmaların önemini ve öğrencilere ne denli fayda sağlandığını bir kez daha vurguladılar.


 


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Aykut Kara, Göktuğ Canpolat
Tarih
:
22 Nisan 2018, Pazar 14:17
Okunma
:
2.828 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları