Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Adana’nın Kurtuluşunun 96.Yıldönümü Coşkusu
Adana’nın Kurtuluşunun 96.Yıldönümü Coşkusu Adana’nın Kurtuluşunun 96.Yıldönümü Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
5 Ocak Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü, okulumuz ikinci sınıf öğretmenleri Elif ADEM ve Rabia ALTINKAYA’nın öğrencileriyle birlikte hazırlayıp sunduğu görkemli bir törenle kutlandı.

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü, okulumuz ikinci sınıf öğretmenleri Elif ADEM ve Rabia ALTINKAYA’nın öğrencileriyle birlikte hazırlayıp sunduğu görkemli bir törenle kutlandı. Program, görsel sanatlar öğretmenimiz Döndü Elmas’ın sunum için hazırladığı Adana kültürünü yansıtan ögelerden oluşan sahneyle bütünleşince mükemmel oldu.

Tören, Adana’mızın Fransız işgalinden kurtuluşu ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı. Ardından 2/A sınıf öğretmenimiz Elif Adem okuduğu “5 Ocak Adana” şiiriyle duygularımızı coşturdu. Program, 2/B sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Adana kültürünü konu alan dramayla devam etti. Öğrencilerimiz bu konuda da oldukça başarılı bir gösteri sundular. 2/A sınıfı öğrencileri Adana yöresine ait halk oyunlarını davul zurna eşliğinde sunarken izleyenleri de coşturdular. Okulumuz müzik öğretmeni Safiye Malay yönetiminde hazırlanan koromuz buram buram Adana kokan türkülerle etkinliğe renk kattılar. Program törenimizi onurlandıran Adana Kuva-i Milliye ve Muharip Gaziler derneği temsilcileri okudukları şiirlerle sona erdi.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
10 Ocak 2018, Çarşamba 19:57
Okunma
:
1.201 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları