Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Adana Kampüsünde İlkokul Veli Toplantısı Yapıldı
Adana Kampüsünde İlkokul Veli Toplantısı Yapıldı Adana Kampüsünde İlkokul  Veli Toplantısı Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
11 Mart 2017 Pazar günü 13.00-16.00 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde veli toplantısı gerçekleşti.Toplantı danışman öğretmenlerin velilere sunumu ve toplantı gündem maddelerini aktarmasıyla başladı. Ardından veliler kendilerini sınıflarda bekleyen öğretmenlerle bire bir görüşmeler yapmak için danışman öğretmenleri tarafından yönlendirildiler. Görüşme için sıra bekleyen veliler kendileri için hazırlanmış kokteyle katıldılar.

Görüşme için sıra bekleyen veliler kendileri için hazırlanmış kokteyle katıldılar. Toplantıya katılım ve ilgi çok güzeldi, ardından velilerle sınıflara geçildi.

Toplantı sınıf öğretmenlerinin velilere gündem maddelerini aktarmasıyla başladı. Veli toplantısında hazır bulunan velilerimize, 2. dönem yapılan tüm etkinlik ve eğitimlerin genel bir özeti anlatıldı. Gündem maddelerine uygun şekilde yapılacaklar aktarıldı. Branş öğretmenleri de sınıfları dolaşarak genel bilgilendirme yaptılar.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının 2. veli toplantısı toplantıya katılan tüm katılımcıların memnuniyetiyle gerçekleştirilmiş oldu.

 

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
13 Mart 2017, Pazartesi 10:41
Okunma
:
1.399 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları