Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | "Sevgi İle El Ele - Uçurtma Şenliği"
"Sevgi İle El Ele - Uçurtma Şenliği" "Sevgi İle El Ele - Uçurtma Şenliği"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okulumuz 2. Sınıf öğretmenleri Elif ADEM ve Rabia ALTINKAYA  velileri ve öğrencileriyle birlikte ‘SEVGİ İLE EL ELE- UÇURTMA ŞENLİĞİ’ adlı sosyal sorumluluk projelerini 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Adana Valiliği Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla kurumun bahçesinde gerçekleştirdiler.

Okulumuz 2. Sınıf öğretmenleri Elif ADEM ile Rabia ALTINKAYA  velileri ve öğrencileriyle birlikte ‘SEVGİ İLE EL ELE- UÇURTMA ŞENLİĞİ’ adlı sosyal sorumluluk projelerini 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Adana Valiliği Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla kurumun bahçesinde gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz önce yuvada kalan çocuklarla kucaklaştılar, tanıştılar, onlarla çikolatalarını paylaştılar daha sonra ailelerinin hem kendilerine hem de yuvada kalan kardeşlerine hediye ettikleri uçurtmalarını mutlulukla uçurdular. Etkinlik sonunda birlikte şarkılar söyleyip, oyunlar oynadılar.

Birkaç saatliğine de olsa hem öğrencilerimiz hem de çocuklar hoşça vakit geçirmenin, eğlenmenin en önemlisi sevgiyi paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
16 Mayıs 2018, Çarşamba 14:42
Okunma
:
1.113 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları