Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | “Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak’’ Konulu Anne – Baba Atölyesi Gerçekleştirildi.
“Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak’’ Konulu Anne – Baba Atölyesi Gerçekleştirildi. “Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak’’ Konulu Anne – Baba Atölyesi Gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
05.05.2018 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda “Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak’’ konulu Anne – Baba Atölyesi gerçekleştirildi.

05.05.2018 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda “Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak’’ konulu Anne – Baba Atölyesi gerçekleştirildi.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen “Çocuklarda Öfke Oluşumu ve Öfkeyi Anlamak” konulu atölye çalışması iki oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda öfke nedir, öfke ile ilgili faktörler nelerdir, öfkeyi doğru anlamak, öfke türleri nelerdir, duygular ve beyin arasındaki ilişki,
öfke krizleri, öfke karşısında sergilenmesi gereken tutumlar nelerdir, öfke kontrolü nasıl sağlanır,
öfke kontrolü sağlanması için kullanılacak yöntem ve stratejiler…  Konularında eğitici videolarla destekli bir şekilde interaktif olarak seminer yapıldı.  

Atölye çalışmasının ikinci oturumunda ise Rehber öğretmen Pınar Acar eşliğinde öfke temalı oyunlarla yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi. Velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşıldı.

Verimli geçen atölye çalışması sonunda velilerimiz memnuniyetlerini dile getirerek bir sonraki atölye çalışmasında buluşmak dileğiyle okulumuzdan ayrıldılar. 


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
11 Mayıs 2018, Cuma 00:24
Okunma
:
953 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları