Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Kampüsü Yeni Mezunlar Vermenin Gururunu Yaşıyor
Halkalı Kampüsü Yeni Mezunlar Vermenin Gururunu Yaşıyor Halkalı Kampüsü Yeni Mezunlar Vermenin Gururunu Yaşıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar da acıdır...

Halkalı Okyanus Koleji öğrencileri, 22 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı gerçekleştirilen mezuniyet töreninde kep atarak liseye veda ettiler. Kokteyl ile başlayan program, konferans salonundaki tören ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, öğrencilerin hazırladığı fotoğraf ve videolardan oluşan sinevizyon gösterisiyle öğrencilerin güzel anılarına tanıklık edildi.

12. sınıf danışman öğretmenleri mezuniyet belgelerini öğrencilerimize verdikten sonra, Lise müdürü Mehmet Hançer ve Biyoloji Öğretmeni Dilek Şenol Korkmaz öğrencilerimizin sevinçlerini ve heyecanlarını paylaşan konuşmalarını yaptılar. Konuşmalardan sonra Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi okul birincilerine ve ygs birincilerine plaket sunumu yapıldı. Fen Lisesi birincimiz Yıldız Yeşim Aydoğan ve Anadolu Lisesi birincimiz İlayda Ay’ın duygularını paylaştıkları konuşmalarından sonra isimlerinin bulunduğu rozet Yaş Kütüğü’ne çakıldı. Manevi değerlerimizin başında gelen bayrak ve flama teslimi öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Tören tüm öğretmenlerimizin öğrencilerimizle mezuniyet pastasını kesmesiyle devam etti. Yemin ederek keplerini büyük bir heyecanla havaya atan öğrenciler aileleriyle büyük bir sevinç yaşadılar. Bu onur verici anlar öğrencilerimize ve ailelerine tarif edilmez duygular yaşattı. Öğrencilerimizin müzik eşliğinde eğlenmesiyle törenimiz sona erdi.

Her zaman Halkalı Okyanus Ailesi’nin bir ferdi olacak olan öğrencilerimizi sevgiyle uğurlarken bundan sonraki hayatlarında onlara sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.  


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
23 Mayıs 2017, Salı 14:58
Okunma
:
1.727 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları