Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus'ta Spor Kulübü Gösterisi ve Yaz Spor Okulları Tanıtımı
Sancaktepe Okyanus'ta Spor Kulübü Gösterisi ve Yaz Spor Okulları Tanıtımı Sancaktepe Okyanus'ta Spor Kulübü Gösterisi ve Yaz Spor Okulları Tanıtımı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde Spor Kulübü öğrencileri yıl sonu gösterisini sergilerken, Yaz Spor Okulları da velilere tanıtıldı.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü spor kulüpleri yıl sonu gösterisi ve Yaz Spor Okuları tanıtımı gerçekleştirildi.

Tüm kademelerden spor kulübü öğrencileri öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları aikido, eskrim, speed stacks, doğa sporları, okçuluk ve jimnastik gibi branşlarda velilere gösteri sundular.

Öğrencilerin sergilediği gösteriler veliler tarafından büyük alkış aldı. Gösterilerin ardından velilere Yaz Spor Okulları ile ilgili genel bilgi verildi.

Okulun laboratuvar katında da resim öğretmenleri tarafından yüz boyama etkinliği, müzik öğretmenleri tarafından ise ritim atölyesi etkinlikleri öğrenci ve velilere keyifli anlara yaşattı.

Öğrenciler, etkinlik için okula getirilen özel oyun alanlarında eğlenirken, herkese sucuk ekmek ikram edildi.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hazırlamış oldukları gösterilerden dolayı, velilerimize de etkinliğe göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz...


Haber
:
Serkan CANSEVEN
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Haziran 2014, Pazartesi 15:00
Okunma
:
3.712 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları