Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri ''Teknolojiyi Doğru Kullanma'' Eğitim Seminerine Katıldı.
Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri ''Teknolojiyi Doğru Kullanma'' Eğitim Seminerine Katıldı. Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri ''Teknolojiyi Doğru Kullanma'' Eğitim Seminerine Katıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Öğrencileri 12.12.2019 tarihinde Okul Rehber Öğretmenleri Meral ÜNLÜ organizasyonu ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi; Adnan Veysel ERTEMEL sunumu ile Teknoloji bağımlılığı konusunu içeren ''Bağımlı olma, Bilinçli ol!'' eğitim seminerine katıldılar.

Eğitim İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi; Adnan Veysel Ertemel tarafından verilmiştir. Eğitim içeriği Teknoloji Bağımlılığı üzerine olup öğrenciler ile interaktif bir seminer gerçekleşmiştir. Adnan Veysel Ertemel'in yönlendirmesi ile öğrencilerimiz telefonlarından, onları baskı ve kaygı içerisinde bulunduran birçok uygulamanın silinmesi sağlanmıştır. Bunun ile birlikte telefon ayarlarından Ekran süreleri kontrol edilerek telefonların daha az süre ile aktif olunması amaçlanmıştır.

Öğrencilerimiz büyük bir keyif ile uygulamaları gerçekletirdiler. Son olarak eğitim sonunda öğrencilerimiz sorularını Adnan Veysel Ertemel'e yönlendirdiler. Eğitim seminerimiz soru ve cevaplar ile son buldu.


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Meral ÜNLÜ
Tarih
:
14 Aralık 2019, Cumartesi 09:40
Okunma
:
752 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları