Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji öğrencileri 5. O'MUN Konferansında
Sancaktepe Okyanus Koleji öğrencileri 5. O'MUN Konferansında Sancaktepe Okyanus Koleji öğrencileri 5. O'MUN Konferansında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji 9. sınıf öğrencilerinden Alara Zavlak, Betül Can, Ali Yağız Eryar, Mete Arslan, Musa Meriç ve Ahmet Hilmi Polat adlı öğrencilerin katıldığı 28-30 Kasım aralığında yapılan 2 gece 3 günlük OMUN etkinliği Antalya’nın Belek bölgesinde Limak Limra adlı otelde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte öğrencilere İngilizce öğretmenimiz Emine Yıldız öncülük etmiştir. Bu etkinlik esnasında öğrencilerin aktif İngilizce konuşma, duyduğunu anlama, problemlere çözüm üretme, ve grup ile çalışma becerilerini geliştirme kazanımları gözetilmiş ve bu kazanımlara yönelik çalışmalar yapılmıştır. Bu yapılan çalışmalar 9 komite dersi ve açılış ile kapanış seremonisi olmak üzere onbir farklı etkinlik çerçevesinde tamamlanmıştır. Gezinin başlangıcı 28 Kasım tarihinde sabah 05.30 Sancaktepe Okyanus Kolejinde başlayıp, 30 Kasım tarihinde 21.30 da öğrencilerin velilerine teslim edilmesiyle sona ermiştir.

 


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Emine YILDIZ
Tarih
:
04 Aralık 2019, Çarşamba 10:12
Okunma
:
1.074 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları